POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Datele de identificare ale operatorului:

Resident Laboratory srl.
Sediu social: Str Gheorghe Doja 165, Oradea, jud. Bihor
Cod postal: 410169
Cod unic de inregistrare (CUI): RO14312258
Capital social: 100 RON
Telefon: 0359 801 400
Fax: 0359 815 566
E-mail: info@residentlab.ro

Contacteaza-ne la numarul de telefon 0722 258 309 sau trimite-ne un e-mail la adresa info@residentlab.ro.

NOTIFICARE SI NOTA DE INFORMARE

Intrebari si raspunsuri esentiale

Va multumim ca vizitati acest website. Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre Resident Laboratory srl. si serviciile noastre.

Resident Laboratory srl. respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam (de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de "date personale".

Pentru o descriere detaliata a practicilor noastre de confidentialitate on-line, va rugam sa faceti clic pe oricare dintre intrebarile de mai jos:

Scopul politicii de confidentialitate Resident Laboratory srl.
Date cu caracter personal colectate de catre Resident Laboratory srl.
Datele cu caracter personal ale minorilor
Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza Resident Laboratory srl. datele Dvs. cu caracter personal?
Cui dezvaluie Resident Laboratory srl. datele Dvs. cu caracter personal si de ce?
Drepturile utilizatorului
Tehnologie de tracking – cum si de ce este folosita?
Pentru ce perioada de timp poate Resident Laboratory srl. sa va stocheze datele cu caracter personal?
Cum ne puteti contacta?

1. Scopul politicii de confidentialitate
Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre Dvs. cu scopul de a funiza serviciile pe care le oferim.

Am dezvoltat astfel aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care laboratorul nostru colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal pe toate website-urile noastre, inclusiv acest website.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site si nu solicitati serviciile noastre. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va recomandam sa recititi periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informat cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele Dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la info@residentlab.ro sau prin telefon la 0722.258.309 (numar cu taxare normala), apelabil din orice retea nationala fixa si mobila.

2. Date cu caracter personal colectate de catre Resident Laboratory srl.
Resident Laboratory srl. poate colecta date despre Dvs. dintr-o varietate de surse, precum:
- interactiuni online sau electronice cu Resident Laboratory srl., inclusiv prin site-urile Resident Laboratory srl., aplicatii de pe telefonul mobil, SMS-uri, site-uri de socializare, precum Facebook
- interactiuni offline cu Resident Laboratory srl., inclusiv prin campaniile promotionale, concursuri etc.
- interactiuni cu continutul online, precum publicitatea, pe care Resident Laboratory srl. sau furnizorii sai, il furnizeaza prin intermediul website-urilor sau aplicatiilor unor terte parti.

2.1. Date furnizate in mod direct catre Resident Laboratory srl.
Aceste date pe care ni le furnizati cu consimtamantul Dvs. pentru un scop precis, sunt:
- date de contact, respectiv orice informatii care permit Resident Laboratory srl. sa va contacteze (ex. nume, adresa, e-mail, numar de telefon etc.)
- informatii demografice, inclusiv data nasterii, varsta, sex, locatie (de ex. cod postal, oras, sector/judet etc.), informatii legate de stilul de viata (fumator, nefumator), etc.
- informatii legate de plati (ex. adresa de facturare, copii OP cu care ati achitat serviciile noastre, numar carte de credit, data expirarii, etc.)
- informatii de inregistrare sau conectare solicitate de site-ul Resident Laboratory srl. (ex. ID logare/ e-mail, nume de utilizator, parola, intrebari de securitate/raspunsuri, numar de telefon - necesar pentru inregistrare utilizator)
- feedback oferit in calitate de solicitant al serviciilor noastre, respectiv informatii pe care le furnizati pe siteurile noastre (testdepaternitate.ro, residentlab.ro, nipt.ro, etc.) despre experienta Dvs. in utilizarea produselor si serviciilor (ex. comentarii si sugestii, testimoniale sau alte informatii legate de produsele si serviciile Resident Laboratory srl.)
- continut generat de solicitant, de terte persoane (medic curant, instanta judecatoreasca, etc), respectiv orice continut (de ex. raporturi medicale, acte oficiale, fotografii, imagini video, etc.) pe intentionati sa le publicati pe site-urile noastre.

2.2. Date pe care le colectam atunci cand interactionati cu site-urile Resident Laboratory srl.
Noi utilizam cookie-urile sau alte modalitati de stocare automata a datelor pentru a colecta anumite tipuri de informatii pe care Dvs. le furnizati in momentul in care interactionati cu site-urile Resident Laboratory srl. Va rugam sa vedeti Politica noastra referitoare la cookie-uri.

2.3. Date pe care le colectam din alte surse
Uneori exista posibilitatea ca noi sa colectam sau sa primim informatii despre Dvs. si din alte surse legitime in scopul furnizarii serviciilor noastre. Aceste surse includ parteneri Resident Laboratory srl., surse publice, surse judiciare, site-uri de socializare. Astfel de informatii pot include:
- date de contact
- date de identificare
- orice date personale care sunt parte din profilul Dvs. creat pe o retea de socializare terta (precum Facebook) si careia ii permiteti sa imparta aceste date personale cu Resident Laboratory srl. Datele personale se refera, de exemplu, la informatii de baza din cont (nume, adresa de e-mail, gen, data nasterii, orasul, poza de profil, ID-ul, lista de prieteni etc) si alte informatii aditionale si activitati pe care reteaua de socializare terta le poate divulga catre alte aplicatii. De exemplu, putem vedea informatii complete sau partiale din profilul Dvs. din reteaua de socializare de fiecare data cand descarcati sau interactionati cu o aplicatie Resident Laboratory srl. pe o retea de socializare precum Facebook sau de fiecare data cand folositi o optiune de socializare integrata intr-un website Resident Laboratory srl. (precum "Like" sau Conectati-va cu Facebook). Daca doriti sa aflati mai multe despre modul in care Resident Laboratory srl. (sau alte aplicatii externe) poate afla datele Dvs. personale dintr-o retea de socializare terta, va rugam accesati website-ul retelei respective de socializare. Astfel, intelegeti modul in care datele Dvs. personale, dintr-o retea de socializare, pot fi folosite in scopuri publicitare.

De asemenea putem sa primim datele personale ale unor persoane in momentul in care fuzionam cu alte companii.

3. Datele cu caracter personal ale minorilor
Resident Laboratory srl. nu solicita sau colecteaza in mod intentionat date personale de la minori. In situatia in care Resident Laboratory srl. descopera ca a colectat in mod accidental date personale de la un minor, va scoate acele date in cel mai scurt timp posibil. Totusi, Resident Laboratory srl. va putea colecta date cu caracter personal de la minori atunci cand exista consimtamantul expres acordat in acest sens de catre parinti sau reprezentanti legali.

4. Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza Resident Laboratory srl. datele Dvs. cu caracter personal?
In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate. Resident Laboratory srl. poate utiliza datele Dvs. personale intr-unul din urmatoarele scopuri:

Solicitarea unor servicii Resident Laboratory srl. online
Unele dintre site-urile noastre pot permite solicitarea/cumpararea unor servicii sau produse Resident Laboratory srl. prin intermediul unui magazin online operat de catre noi sau de catre un vanzator in numele nostru, in timp ce unele dintre site-urile noastre pot oferi link-uri catre companii neafiliate, care nu sunt sub control Resident Laboratory srl. prin proprietate directa sau indirecta (prin "tert", sau colectiv, "parti terte"), site-uri care vand serviciile sau produse Resident Laboratory srl. Daca cumparati un produs sau solicitati prestarea unui serviciu dedicat prin intermediul unui magazin online Resident Laboratory srl., vi se va cere sa furnizati informatiile Dvs. necesare facturarii, adresele de facturare si de expediere, informatii legate de carte de credit, inclusiv numarul cartii de credit si precum si alte informatii de contact de baza (de exemplu, telefon, adresa de e-mail). Aceste informatii sunt utilizate pentru a incheia achizitia Dvs. si pentru a confirma comanda.
In cazul in care magazinul online pe care il vizitati este operat de catre o terta parte, pentru confortul Dvs. va putem oferi un link direct catre magazin. Va rugam sa retineti, totusi, ca aceste site-uri nu sunt operate de noi si nu sunt, prin urmare, acoperite de aceasta politica de confidentialitate. Va recomandam sa cititi politica de confidentialitate a magazinului on-line pe care il vizitati inainte de schimbul de informatii cu caracter personal, cum ar fi numarul cartii de credit.
Intretinerea contului – pentru crearea si intretinerea conturilor Dvs. pe site-ul Resident Laboratory srl., inclusiv prin intermediul programelor de loialitate si recompensare asociate cu contul Dvs..
Serviciul consumatorului – pentru furnizarea serviciului consumatorului, inclusiv raspunsuri la solicitarile, plangerile sau feedback-ul general despre produsele noastre. Serviciul consumatorului poate fi furnizat prin intermediul unor forme de comunicare variate, precum email, scrisori, telefon sau chat online.
Implicarea consumatorului – pentru o implicare activa a consumatorului in cunoasterea produselor si serviciilor Resident Laboratory srl. Aceasta poate insemna utilizarea publicarii continutului generat de utilizator.
Personalizarea - In unele situatii, Resident Laboratory srl. poate sa contopeasca date personale ale Dvs. colectate dintr-o anumita sursa (de ex. un site web) cu datele colectate dintr-o alta sursa. Aceasta furnizeaza Resident Laboratory srl. o viziune completa asupra clientului/solicitantului/beneficiarului unor servicii oferite de catre laboratorul nostru.
Comunicari de marketing
Resident Laboratory srl. colecteaza si prelucreaza datele Dvs. personale pentru comunicari comerciale precum email, SMS sau comunicari prin posta doar cu acordul Dvs. explicit. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca daca optati sa primiti comunicari prin SMS se va aplica planul Dvs. tarifar aplicat de reteaua de telefonie mobila respectiva. De asemena, in cazul in care permiteti accesul la aceste informatii, Resident Laboratory srl. poate folosi datele Dvs. personale pentru comunicari comerciale pe alte website-uri, inclusiv retele sociale unde sunteti membru, prin corespondenta dintre activitatile si informatiile colectate pe website-urile noastre cu cele colectate pe website-uri terte (“Targeted Advertising”). Aceste comunicari comerciale va vor tine la curent cu cele mai noi stiri, servicii, evenimente, oferte speciale si promotii pentru produsele Resident Laboratory srl. care ar putea sa va intereseaze. Ocazional, in aceste comunicari pot fi prezentate si alte servicii sau produse Resident Laboratory srl. sau oferte si promotii din partea altor companii terte. Trimiterea acestor comunicari comerciale presupune colectarea si folosirea unor informatii si date personale de contact. In unele cazuri (precum aplicatii pe mobil sau programe de trimitere SMS), acestea pot include folosirea locatiei Dvs. exacte care ne permite sa va trimitem oferte si promotii specifice pentru locatia Dvs. Va puteti dezabona oricand de la primirea unor astfel de comunicari comerciale prin e-mail sau SMS, prin urmarea instructiunilor de dezabonare oferite in fiecare astfel de comunicare. In cazul in care sunteti inscris in baza de date Resident Laboratory srl., aveti posibilitatea sa va modificati preferintele de comunicare editand profilul Dvs. pe website (acolo unde este disponibila aceasta optiune) sau contactand Serviciul Consumatorului. Schimbarea acestor preferinte va implica si excluderea Dvs. din listele noastre pentru campanii ulterioare de Targeted Advertising. Puteti de asemena accesa website-urile retelelor sociale unde sunteti membru pentru a verifica optiunile pe care le ofera pentru Targeted Advertising. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca puteti primi in continuare comunicari administrative din partea Resident Laboratory srl. precum confirmarea comenzilor, notificari referitoare la activitatile Dvs. din cont (confirmarea contului, schimbare de parola etc.) si anunturi importante, chiar daca va dezabonati de la comunicari comerciale. De asemena, veti vedea anunturi publicitare generale pe website-urile Resident Laboratory srl. si in retelele sociale unde sunteti membru.
Urmatoarele puncte ofera informatii suplimentare despre anumite caracteristici de pe website-urile Resident Laboratory srl.:

Newslettere si e-mail-uri
Daca ne furnizati adresa Dvs. de e-mail si/sau adresa postala (fie ca parte a inregistrarii pe site-ul nostru general sau pentru un buletin de stiri sau de comunicare specifice), datele de contact pe care le furnizati vor fi utilizate pentru a va trimite newsletter-ul solicitat. In plus, este posibil sa primiti comunicari de prezentare a altor brand-uri Resident Laboratory srl. sau site-uri web. Aceste materiale pot veni sub forma de e-mail sau posta, in functie de website-ul pe care va inregistrati si de informatiile pe care le furnizati in timpul inregistrarii.
Putem folosi, de asemenea, adresa Dvs. de email pentru a va trimite comunicari tranzactionale sau administrative (de exemplu, e-mail de confirmare atunci cand achizitionati un produs on-line sau atunci cand va inscrieti pentru sau va dezabonati de la o inregistrare sau activitate specifica), precum si anumite servicii legate de anunturi (de exemplu, anunturi despre update-uri la notificarea noastra de confidentialitate, intreruperi sau schimbari la serviciile noastre online sau politicile de suport tehnic sau alte modificari conexe). Impreuna, aceste tipuri de comunicari sunt mentionate in aceasta politica de confidentialitate ca fiind "Comunicari administrative."
Tombole, concursuri si promotii
Pentru a va inregistra la tombole on-line, concursuri sau alte promotii (in mod colectiv, "Promotii"), vi se poate cere sa va inregistrati in primul rand pe un site web Resident Laboratory srl. Informatiile colectate in cadrul unei promotii sunt folosite pentru a determina eligibilitatea Dvs., a va notifica daca sunteti castigator si / sau pentru a va livra un premiu. Daca sunteti un castigator, anumite informatii despre Dvs. (cum ar fi numele si imaginea) pot fi postate la site-ul Resident Laboratory srl. relevant. Daca minorilor li se permite sa participe la o promotie, vom obtine mai intai acordul parintilor, daca este necesar. Pentru mai multe informatii despre promotii, va rugam sa consultati regulile oficiale sau detalii postate la promotia respectiva.
Anchete si Sondaje
Exista doua tipuri de anchete sau sondaje care pot fi efectuate pe site-urile Resident Laboratory srl. Unul este in cazul in care sunt solicitate informatii pur demografice pentru sondaj (de exemplu, varsta, genul, informatii despre membrii familiei si alte interese, etc.) si informatiile nu sunt legate de nici o informatie personala despre Dvs.. In alte cazuri (cum ar fi in timpul crearii unui cont), putem colecta aceleasi informatii si combina cu informatiile personale. Daca minorilor li se permite sa participe la sondaje care colecteaza sau sunt legate de informatii personale, se solicita acordul prealabil al unui parinte.
Forumuri si alte caracteristici interactive
Putem oferi elemente interactive care va permit sa postati sau sa publicati mesaje, povesti, imagini sau opere de arta pe site-urile noastre. Desi noi ne straduim sa protejam pe cei care folosesc si participa la aceste activitati, va incurajam sa nu oferiti informatii cu caracter personal sau imagini despre Dvs. in zone publice, cum ar fi pe un forum message board sau alt tip de comunitate online. Astfel de informatii pot fi colectate si utilizate de persoane pe care nu le cunoasteti. Ca atare, nu putem garanta securitatea si confidentialitatea, si nu suntem responsabili pentru nicio informatie pe care o postati in aceste medii. Utilizarea de catre Dvs. a acestor caracteristici este pe propriul risc. Pentru a solicita indepartarea informatiilor Dvs. personale de pe blog-ul sau forum-ul nostru, va rugam sa ne contactati. In unele cazuri, nu vom putea elimina informatiile Dvs. personale, caz in care va vom informa ca atare.
Va rugam sa retineti ca, daca alegem sa postam un mesaj sau o imagine pe care ni le-ati oferit prin intermediul uneia dintre aceste caracteristici, putem posta, impreuna cu imaginea sau mesajul, anumite informatii despre Dvs., cum ar fi numele Dvs. de utilizator, prenumele, initiala prenumelui Dvs. numele de familie si / sau orasul si statul de resedinta.

5. Cui dezvaluie Grupul Resident Laboratory srl. datele Dvs. cu caracter personal si de ce?
Resident Laboratory srl. nu va divulga niciodata datele Dvs. cu caracter personal unei alte persoane fizice sau unei organizatii de afaceri apartinand unui tert (Grup non-Resident Laboratory srl.) daca Dvs. nu v-ati dat in mod expres consimtamantul in acest sens. Resident Laboratory srl. poate furniza datele Dvs. cu caracter personal altor companii din cadrul Grupului Resident Laboratory srl. De asemenea, Resident Laboratory srl. poate furniza datele Dvs. cu caracter personal unor terti din afara Grupului Resident Laboratory srl., dar strict limitat la urmatoarele situatii:

5.1. Companii afiliate
Resident Laboratory srl. ar putea furniza datele Dvs. cu caracter personal companiilor afiliate in scopuri determinate si legitime.

5.2. Furnizorii de servicii, agenti si Contractori
Am putea folosi terte parti, cum ar fi furnizorii de servicii, agentii sau contractori pentru a oferi suport pentru operatiunile interne ale site-ul nostru si pentru a ne ajuta cu administrarea website-ului sau a diferitelor functii, programe si promotiile disponibile. Unele dintre aceste parti terte pot fi localizate in afara tarii in care ati accesat acest site. De exemplu, furnizorul principal de serviciu de gazduire pentru site-uri se afla in Statele Unite si Regatul Unit (cititi si intrebarea 7 de mai jos). Aceste parti terte si angajatii lor pot intra in contact cu informatiile Dvs. personale. Orice astfel de terta parte trebuie sa prevada, in orice moment aceleasi niveluri de securitate pentru informatiile Dvs. personale precum Resident Laboratory srl. si, in cazul in care este necesar, este obligata printr-un acord legal de a pastra in siguranta informatiile Dvs. cu caracter personal si de a le procesa numai la instructiunile specifice ale Resident Laboratory srl.

5.3. Parteneri si promotii comune
Din cand in cand, putem derula un program comun sau co-sponsorizat sau de promovare pe site-ul nostru cu o alta companie, organizatie, sau o alta parte, si putem colecta si procesa informatii personale. Daca informatiile Dvs. personale sunt colectate de catre (sau se impart cu) o alta societate decat Resident Laboratory srl., ca parte din astfel de proiect de promovare, va vom anunta acest lucru la momentul colectarii informatiilor Dvs. personale. Periodic, putem derula o promotie pe site-ul nostru, care ofera produse sau servicii de la o alta companie si va va oferi posibilitatea de a opta pentru a primi informatii direct de la societatea terta respectiva. Daca oricare dintre aceste promotii sunt puse la dispozitia minorilor, vom obtine mai intai consimtamantul verificabil al parintilor inainte de schimbul de informatii cu caracter personal ale minorului.

Atunci cand desfasuram orice campanie de promovare care implica o alta societate, putem oferi un link separat la politica de confidentialitate a acestei societati si va incurajam sa-l cititi inainte de a oferi orice informatii personale, deoarece nu putem garanta ca adera la aceleasi practici de confidentialitate. Daca nu doriti ca informatiile Dvs. sa fie colectate de catre sau in comun cu o alta societate decat a noastra, puteti alege intotdeauna sa nu va inregistrati sau sa nu participati la aceste promotii, in momentul solicitarii informatiilor cu caracter personal.

5.4. Transferuri juridice si de afaceri
Am putea dezvalui, de asemenea, informatiile Dvs. personale, daca ni se cere sa acest lucru prin lege, sau in cazul in care, in opinia noastra de buna credinta, o astfel de actiune este in mod rezonabil necesara pentru a ne conforma procedurilor legale, pentru a raspunde la orice pretentii, sau pentru a proteja siguranta sau drepturile Resident Laboratory srl., ale clientilor sai, sau a publicului.

In caz de fuziune sau achizitie integrala sau partiala a Resident Laboratory srl. de catre o alta societate sau in cazul in care Resident Laboratory srl. vinde sau instraineaza toate sau o parte din afaceri, dobanditorul ar avea acces la informatiile mentinute de Resident Laboratory srl., care ar putea include informatii cu caracter personal, in functie de legislatia aplicabila. In mod similar, informatiile personale pot fi transferate, ca parte a unei reorganizari corporative, proceduri de insolventa, sau a unui alt eveniment similar, in cazul in care este permis de si realizat in conformitate cu legea aplicabila.

5.5. Ce se intampla daca refuzati sa furnizati date cu caracter personal?
Daca nu alegeti sa oferiti unele informatii personale atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite activitati si caracteristici personalizate pe site-urile noastre si sa aveti acces limitat la serviciile si ofertele speciale. De exemplu, daca refuzati sa impartasiti adresa Dvs. de email, nu veti putea inregistra pe site-urile noastre, sau nu veti putea primi niciun newsletter noastre. Daca refuzati sa furnizati numarul Dvs. de carte de credit, nu veti putea cumpara anumite produse si servicii de la un magazin online Resident Laboratory srl care solicita acest lucru. Cu toate acestea, pentru a cauta pur si simplu in site-urile noastre si pentru a afla mai multe despre serviciile si produsele noastre, nu trebuie sa ne oferiti nici un fel de informatii personale.

6. Drepturile utilizatorului
6.1. Drepturile referitoare la comunicarile de marketing
Aveti urmatoarele drepturi referitoare la primirea comunicarilor relevante de marketing:
a) sa urmati instructiunile referitoare la dreptul de optiune asupra comunicarilor de marketing
b) in situatia in care detineti un cont pe site-ul Resident Laboratory srl., aveti posibilitatea sa editati optiunile Dvs. in sectiunea aferenta editarii contului;
c) prin intermediul sectiunii Contactati-ne.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca exista posibilitatea ca in cazul in care ati optat sa nu mai primiti comunicari de marketing, sa primiti totusi comunicari administrative din partea Resident Laboratory srl., precum confirmari sau notificari legate de activitatile referitoare la contul Dvs. (de ex. schimbarea parolei).

6.2. Dreptul de acces si de rectificare a datelor cu caracter personal
Este bine sa stiti ca aveti dreptul sa solicitati accesul la datele Dvs. cu caracter personal. In aceasta situatie, ne puteti trimite o solicitare de acces. In cazul in care Resident Laboratory srl. nu va poate onora aceasta solicitare, va avea grija sa va furnizeze si explicatia necesara. Totodata, mai aveti dreptul sa solicitati rectificarea informatiilor eronate din cadrul datelor Dvs. cu caracter personal. In situatia in care detineti un cont pe un site apartinand societatii noastre, aceasta activitate poate fi realizata prin intermediul sectiunii « Contul meu ». In cazul in care nu mai detineti un cont Resident Laboratory srl., puteti sa ne trimiteti o solicitare prin care sa va rectificam datele eronate.

7. Tehnologie de tracking – cum si de ce este folosita?
Resident Laboratory srl. poate utiliza de tehnologii de urmarire (Cookies, Adrese IP, fisierele jurnal, web beacons), pentru a aduna anumite informatii, cum ar fi tipul de browser si sistemul de operare, pagina de trimitere, navigarea prin site-ul, domeniul de ISP, etc. in scopul imbunatatirii utilizarii si functionalitatii site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Tehnologiile de urmarire ne ajuta sa ne adaptam site-urile la nevoile Dvs. personale.

Cookies
Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Stocarea de cookies pe calculatorul Dvs. ofera o modalitate usoara si convenabila pentru noi de a personaliza sau a imbunatati experienta Dvs. pe site-urile noastre si de a face urmatoarea vizita mai placuta.

Adresa IP
Exista posibilitatea sa urmarim Internet Protocol (IP) pentru (printre altele): (i) depanarea tehnica, (ii) mentinerea sigurantei si securitatii site-ului, (iii) restrictionarea accesului la site-urile noastre pentru anumiti utilizatori, si (iv) intelegerea mai buna a modului in care site-urile noastre sunt utilizate. O adresa IP este un numar care este utilizat de computere in retea pentru a identifica computerul Dvs. de fiecare data cand va conectati la Internet.

Fisierele Jurnal
Noi (sau o terta parte in numele nostru) putem colecta informatii in forma de fisiere jurnal care inregistreaza activitatea site-ului si aduna informatii statistice despre obiceiurile de navigare ale utilizatorilor. Aceste intrari sunt generate anonim, si ne ajuta sa adunam (printre altele) (i) tipul de utilizator de browser si sistemul de operare, (ii) informatii despre sesiunea unui utilizator (cum ar fi URL-ul de pe care au venit, data si ora cand au vizitat site-ul, pagini de pe site-ul nostru pe care le-a vizitat si pentru cat timp), si (iii) alte date similare de navigatie sau click-stream. Noi folosim, de asemenea, informatii capturate in fisierul jurnal pentru studiile noastre interne de marketing si demografice, astfel incat sa putem imbunatati in mod constant si sa putem personaliza serviciile online pe care vi le oferim. Fisierele jurnal sunt utilizate numai intern, si nu sunt asociate cu nici un anumit utilizator.

Web Beacons
Exista posibilitatea sa folosim beacon-urile (sau GIF-uri clare) pe site-urile noastre sau sa le includem in e-mail-urile trimise catre Dvs. Web beacons (de asemenea, cunoscut sub numele de "bug-uri web") sunt siruri mici de cod care ofera o metoda de livra o imagine grafica pe o pagina web sau intr-un mesaj de e-mail cu scopul de a transfera date inapoi la noi. Informatiile colectate prin intermediul web beacon-uri pot include unele dintre informatiile descrise in sectiunea Adresa IP de mai sus, precum si informatii despre modul in care un utilizator raspunde la o campanie de e-mail (de exemplu, timpul in care un e-mail este deschis, unde intra utilizatorul din acel e-mail, etc). Noi folosim informatiile Web Beacons pentru diverse scopuri, inclusiv, dar nu limitat la, raportarea traficului pe site, numarul vizitatorilor unici, de publicitate si de audit de e-mail si raportare, precum si personalizare.

8. Siguranta si stocarea datelor cu caracter personal
Resident Laboratory srl. ia toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor Dvs. personale colectate de pe site-urile noastre, inclusiv informatii cu caracter personal sensibile si informatii personale de la minori. Aceste eforturi includ, dar nu sunt neaparat limitate la: (i) stocarea informatiilor Dvs. personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati Resident Laboratory srl. si agentiilor noastre si contractorilor; (ii) utilizarea tehnicii standard de criptare SSL pentru a proteja securitatea anumitor informatii personale sensibile (cum ar fi informatiile cartii de credit sau de sanatate) in timpul transmiterii catre site-urile noastre si, (iii) verificarea identitatatii utilizatorilor site-ului inregistrati inainte de a putea accesa informatiile lor personale.

Resident Laboratory srl. poate retine informatiile cu caracter personal pe care Dvs. ni le trimiteti prin intermediul acestei pagini de web intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele Dvs. personale vor fi pastrate de catre Grupul Resident Laboratory srl. doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce Dvs. incetati sa folositi serviciile Resident Laboratory srl. sau acest website. Dupa aceasta perioada de timp, datele Dvs. vor fi sterse.

Va reamintim ca aveti dreptul de acces la datele Dvs. personale, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, de a va opune prelucrarii datelor si de a cere ca in orice moment datele Dvs. cu caracter personal sa fie sterse, drepturi pe care le puteti exercita in conditiile legii.

9. Cum ne puteti contacta?
Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la info@residentlab.ro sau puteti suna la 0722.258.309.

Oradea, ianuarie 2024
Varianta actualizata – ianuarie 2024, Resident Laboratory srl.

Call Now Button