science for LIFE - știința pentru VIAȚĂ

 

... este sloganul societății noastre, cel mai important laborator de genetică, de patologie moleculară, anatomie patologică, expertiză genetică judiciară din zona de vest a țării.

Resident Laboratory și-a început activitatea în toamna anului 2010, cu scopul de a facilita utilizarea rezultatelor și a realizărilor genetice și genomice din ultimele două decenii ușor accesibile și în medicina aplicată de zi cu zi.

Datorită descoperirilor științifice din ultimii douăzeci de ani, s-au produs schimbări majore în medicină, astfel că prevenția și medicina personalizată au devenit factori cheie.

Credem că activitatea de diagnostic a laboratorului nostru, prin serviciile concentrate pe prevenție și medicina personalizată, contribuie semnificativ la creșterea nivelului calității asistenței medicale. Acest lucru conduce la îmbunătățirea calității vieții, creșterea perspectivei de viață și a șanselor de supraviețuire ale pacienților.

Obiectivele principale ale laboratorului nostru includ:

  • oferirea de servicii de diagnostic genetic și patologic pacienților din România și nu numai, servicii care până în trecutul apropiat erau disponibile doar în străinătate;
  • dezvoltarea și asigurarea bazei medicinei personalizate printr-un suport diagnostic rapid și modern, care permite medicilor specialiști să aplice un tratament individualizat și o farmacoterapie individualizată - administrarea medicamentului potrivit pentru pacientul potrivit, în doza optimă pentru ținta corectă;
  • implementarea rapidă a diverselor analize de genetică și de patologie moleculară la solicitarea partenerilor noștri, prin exploatarea relațiilor internaționale de care dispunem;
  • oferirea de servicii de diagnostic conforme celor mai stricte standarde de calitate europene;
  • suport diagnostic și științific pentru studii clinice, academice și industriale;
  • activități de cercetare și dezvoltare, individuale și în parteneriat cu diverse centre științifice și industriale.

Echipa noastră de specialiști, cu o vastă experiență în domeniu, formată și pregătită în străinătate și susținută de aparatura modernă a laboratorului, reprezintă garanția calității europene.

Suntem convinși că realizarea obiectivelor noastre depinde de o bună colaborare și de un dialog permanent cu partenerii noștri. Formând o echipă, putem elabora o strategie terapeutică optimă și personalizată.

Call Now Button